Find Your Future Methode

 
 
 

Jouw leven

Hoe kom je zo?

We duiken samen eens in het verleden. Wat heeft jou gevormd tot wie je nu bent? Welke gebeurtenissen zijn belangrijk geweest? Wat stimuleert en/of belemmert jou?

 

Wie ben jij?

Waar liggen je kwaliteiten?

Voor een duurzame loopbaankeuze is het belangrijk dat jouw kernkwaliteiten volledig benut gaan worden. Samen gaan we op zoek naar deze kwaliteiten en de beste manier om deze in te zetten.

Motivatie

Wat vind je belangrijk?

Gedrag wordt voor een belangrijk gedeelte bepaald door waarden. We gaan daarom samen op zoek naar de dingen die jij belangrijk vindt en ik zal je voorzien van handvaten om eventuele belemmeringen te overwinnen.

 

Door de bril van een ander

Hoe ziet een ander jou?

Ook jouw omgeving speelt een belangrijke rol bij het maken van een loopbaankeuze. We gaan mensen om jou heen dan ook vragen hoe zij naar jou kijken.

Wat heb jij nodig?

Energie!

Binnen het domein werk zijn er altijd onderdelen die jou energie kosten en die jou energie geven. Wij gaan samen op zoek naar deze elementen.

 

Jouw droom

Wat als alles kon?

Tussen alle serieuze activiteiten door is er ook tijd om te dromen. Als alles mogelijk zou zijn, wat zou je dan willen doen? Deze zogenaamde droomberoepen zijn een belangrijk onderdeel van het traject.

De toekomst

Het plan!

We kijken ten slotte samen naar de toekomst. Aan het einde van het traject ligt er een advies, maar hoe ga jij hier een vervolg aan geven? Ik ga je helpen bij het maken van een plan.

 

Ik spreek graag met je af om samen te kijken hoe ik jou kan helpen.

 • Ben
  Het traject heeft mij zoveel gebracht, een geschenk voor mezelf met als toetje een nieuwe job.
  Ben
 • Jasmijn
  Dankzij het traject heb ik eindelijk de opleiding gevonden die bij mij past, en waar ik zonder de hulp nooit terecht zou zijn gekomen!
  Jasmijn
 • Wim
  Ik heb het coachingstraject als zeer aangenaam ervaren. Martin is een uitermate prettige gesprekspartner en geeft bruikbare adviezen. Tijdens het traject heb ik doormiddel van de opdrachten nieuwe inzichten gekregen en vooral veel geleerd over mezelf. Het heeft mij geholpen de negatieve spiraal te doorbreken. Ik denk dat coaching in vele gevallen is aan te raden; zie het als een investering in jezelf. Je zult er absoluut positiever uitkomen! Schroom niet om contact op te nemen met deze vakman.
  Wim
 • Margret
  Je bent in je dertiger jaren, je hebt een jong gezin, een drukke baan, je wilt het fysieke aftakelingsproces het hoofd bieden en een sociaal leven. Op een bepaald punt vraag je jezelf af waar je nou in vredesnaam mee bezig bent. Waar liggen mijn prioriteiten? Waar word ik blij van en waar ervaar ik onnodig veel stress van? Het traject met Martin biedt een interessant kijkje in jezelf. Onder begeleiding krijg je stap voor stap inzicht en vind je gaandeweg antwoord op de bovengenoemde vragen. Daarnaast ontwikkel je een aantal tools waarmee je negatieve patronen kunt doorbreken en veranderingen kunt doorvoeren waardoor je jezelf kunt helpen de meest leuke versie van jezelf te worden, op het werk en thuis.
  Margret
 • Benck
  Dit traject heeft mij een veel duidelijker beeld van mezelf gegeven. Ik heb ten eerste veel over mezelf geleerd en daarnaast ben ik er achtergekomen wat ik juist wel en juist niet zoek in een opleiding/baan. Uiteindelijk is er een resultaat uitgekomen waar ik mij erg goed bij voel! Als je net zoals ik geen idee hebt wat je zou willen gaan doen qua opleiding zou ik dat traject zeker aanraden!
  Benck
 • Manon
  Martin heeft mij heel goed geholpen. Ik zit nu lekkerder in mijn vel door de adviezen die hij mij gegeven heeft en door de gesprekken die wij gehad hebben. Ik raad het zeer aan om naar Martin toe te gaan! Het is zeker de moeite waard!
  Manon
 • Tamara
  Martin heeft me geholpen om in een zeer complexe en intense periode in mijn leven mijn intrinsieke motivatie weer helder te krijgen. Inzicht gegeven over wat voor mij belangrijk is in zowel mijn werkzame als prive leven. Dit trajact met haar uitkomsten en gesprekken zal ik meenemen als kompas tijdens mijn verdere zoektocht. Martin is zeer kundig, oprecht en openminded. Zonder oordeel met veel passie gaat hij aan de slag. Ik heb er veel aan gehad maar heb ook van onze gesprekken genoten. Aanrader!
  Tamara
 • Mandy
  Ik heb het traject bij Martin als heel prettig en effectief ervaren.
  Mandy
 • Lucas
  Het traject van Martin heeft mij enorm geholpen bij het vinden van een baan en mogelijke opleiding die bij mij past. De gesprekken met Martin zijn luchtig en je mag vertellen wat je wil. Ik ben Martin erg dankbaar voor de gesprekken deze hebben mij enorm geholpen!
  Lucas
 • Tess
  De samenwerking met Martin is heel fijn, op een hele natuurlijke manier kom je tot goede/belngrijke inzichten.
  Tess
 • Lois
  Goede testen die heel anders zijn dan die gratis internet versies. Martin stelt goede vragen en uiteindelijk vertelt hij precies waar je kwaliteiten liggen en wat het beste daarbij past en luistert naar jouw eigen interesses daarbij.
  Lois
 • Lynn
  Voordat ik bij Martin kwam wist ik niet waar ik het moest zoeken en welke richting ik überhaupt op wilde. Na de leuke gesprekken, tests, en spellen die we hebben gehad en gespeeld zijn we uiteindelijk tot een studierichting gekomen die perfect was voor mij. Zonder deze hulp had ik nooit de juiste studie gevonden.
  Lynn
 • Thara
  Tijdens de afspaken met Martin werd ik goed geholpen . Hij stelde veel vragen om mij te leren kennen en op verschillende manieren kwamen we erachter wat voor mij de geschikte keuze was.
  Thara
 • Michelle
  Voordat ik dit traject startte, was ik erg onzeker over een aantal dingen. Vooral het feit dat ik (in mijn ogen) nergens goed in was, knaagde heel erg aan mij. Martin heeft mij laten inzien dat ik veel meer kan dan ik denk en heeft mij hier heel erg mee geholpen. Daarnaast is Martin een super topper, dus naast zijn hulp bij het vinden van de juiste studiekeuze is het ook nog eens mega gezellig met hem. Ik raad dit traject zeker aan als je niet weet wat je wil gaan doen, want mij heeft het in ieder geval erg geholpen.
  Michelle
 • Willeke
  Voordat ik dit traject begon zat ik in een waas van twijfels en onzekerheden en kon ik geen beslissing nemen. Martin heeft me vanaf het begin op mijn gemak gesteld en door alle opdrachten en gesprekken heb ik inzicht gekregen in mijn kwaliteiten, valkuilen en interesses. Door de handige tips en handvatten heb ik het vertrouwen gekregen om een weloverwogen beslissing te maken. Zonder Martin was ik nu nog aan het twijfelen. Ik zou iedereen aanraden dit traject te volgen! Een goede investering.
  Willeke
 • Thara
  Ik ben zeer tevreden over dit traject en raad dit zeker anderen aan
  Thara
 • Sam
  Nadat ik van verschillende mensen te horen had gekregen over Martin en zijn traject ben ik begonnen, Martin heeft me vanaf moment 1 op me gemak gesteld en het gevoel gegeven dat we samen aan mijn toekomst gingen werken, met veel verschillende opdrachten zijn wij op een resultaat gekomen. Om op het resultaat te komen krijg je opdrachten mee die zowel jij als mensen in je omgeving moeten maken, samen bespreek je die dan weer en zo komt het traject op gang. Ik zou het aan iedereen adviseren.
  Sam
 • Gerry
  Het heeft me heel veel geholpen om niet te snelle keuzes te maken maar juist een goede doordachte keuze
  Gerry
 • Nick
  Zinvol traject dat me heeft laten inzien welke eigenschappen mijn valkuil zijn en welke krachten ik moet benutten om het optimale uit mezelf te halen.
  Nick
 • Marc
  Zonder dit traject had ik nu nog steeds zitten twijfelen over wat ik wil worden
  Marc
 • Lucy
  Martin heeft me erg geholpen met het kiezen van de juiste profielkeuze. Ik vond het heel leuk en ik heb veel geleerd!
  Lucy
 • Frank
  Bij Martin en mij was er meteen een klik. Hij had al snel door dat ik het beste kon blijven in de branche waar ik zit, dus heeft hij zich gefocust op mijn persoonlijke groei.
  Frank
 • Floor
  Dankzij Martin heb ik betere inzichten gekregen over waarden/wensen en verwachtingen voor een toekomstige baan. Daarnaast heb ik mezelf ook beter leren kennen en geleerd hoe ik beter om kan gaan met bepaalde gedachten en/of emoties. Ik zou het iedereen willen aanraden om een traject te volgen want ik ben er van overtuigd dat iedereen hier van kan leren!
  Floor
 • Janine
  Ik ben Martin echt heel dankbaar voor het coachings traject. Het was enorm verhelderend en geeft veel rust. Ik ben benieuwd waar ik met deze hulp en uitkomst over een paar jaar sta. Zin in!
  Janine
 • Rick
  Ik had zelf helemaal geen idee wat voor studie ik zou moeten kiezen en ben door middel van dit traject toch bij een studie uitgekomen die goed bij me past. Ik raad iedereen die in de knoop zit met deze keuze aan om dit traject te volgen!
  Rick
 • Dianne
  Fijne en vertrouwde gesprekken die mij op weg hebben geholpen om mijn hart te volgen...
  Dianne
 • Gerie
  Door het invullen van de assesments kwam ik een hoop over mezelf te weten en ging ik anders tegen bepaalde beroepen aankijken. Dit was zeer verhelderend. Het heeft me echt inzicht gegeven en verder geholpen in mijn loopbaan
  Gerie
 • Stef
  Ik ben blij dat ik voor dit traject heb gekozen, het heeft me heel goed op weg geholpen. Ik weet nu welke kant ik op wil!
  Stef
 • Emma
  Ik twijfelde heel erg over mijn gekozen profiel, zó erg dat ik er niet meer van kon slapen. Martin heeft mij door gesprekken en vragenlijsten laten zien waar ik écht goed in ben en wat ik het liefste wil. En dat was iets heel anders dan wat ik had gekozen. Dus heb ik mijn profiel gewisseld en nu sta ik er 100% achter!
  Emma
 • Gabrielle
  Ik heb het traject van Find Your Future als zeer prettig ervaren, door het samenbrengen van mijn interesses en competenties door middel van verschillende testen, gesprekken en opdrachten is er een mooi resultaat uitgekomen dat mij verder helpt in mijn carrière.
  Gabrielle
 • Guido
  Een helder traject waarbij veel duidelijk is geworden voor mijzelf. Een goede investering waarmee ik verder kan.
  Guido
 • Casper
  Toen in had besloten een carrièreswitch te maken, kwam ik via via bij Martin Hoogland terecht. Gelijk vanaf het intakegesprek voelde het vertrouwd. Martin laat jou rustig je verhaal doen en huidige situatie uitleggen. Aan de hand van onder andere vragenlijsten voor jou en je omgeving en een aantal spelletjes weet hij een super gedetailleerd profiel van jou samen te stellen. Tegen het einde van de laatste afspraak kende Martin mij beter dan ikzelf. Als je nog niet weet welke studie je wilt volgen of een carrièreswitch wilt maken en niet echt precies weet waar je competenties en interesses liggen, beveel ik zeker aan een afspraak te maken bij Martin!
  Casper