Het Loopbaantraject; méér dan alleen een baanadvies!

 
 Regelmatig krijg ik van mijn clienten de feedback dat het loopbaantraject veel meer inzicht heeft gegeven dan enkel een baanadvies.

Uiteraard ben ik hier blij mee en dit ondersteunt ook de gedachte achter mijn methode. De basis hiervan is namelijk dat je eerst jezelf goed moet leren kennen voordat je een keuze kunt maken over je loopbaan of studie.

Tijdens het traject ben ik niet enkel degene die uiteindelijk komt met een advies, maar ben ik vooral de coach die jou helpt om de puzzelstukjes over jezelf bij elkaar te zoeken.

Vaak zijn die puzzelstukjes wel aanwezig, maar liggen ze behoorlijk overhoop. Je komt immers niet bij mij op bezoek om te vertellen dat het allemaal zo gemakkelijk is.

Waarom is die droombaan opeens een nachtmerrie geworden? Waar komt die stress vandaan en waarom kan ik niet goed vertellen wat ik zoek of wat ik mis?


Samen gaan we terug naar de basis, dat ben je zelf. Van daaruit bouwen we het verhaal op en identificeren we wat er op dit moment voor jou belangrijk is. Stap voor stap leer je meer over jezelf en zal ook de rust weer terugkeren.

Lees hieronder enkele reacties na recente trajecten:

Dankzij Martin heb ik betere inzichten gekregen over waarden/wensen en verwachtingen voor een toekomstige baan. Daarnaast heb ik mezelf ook beter leren kennen en geleerd hoe ik beter om kan gaan met bepaalde gedachten en/of emoties. Ik zou het iedereen willen aanraden om een traject te volgen want ik ben er van overtuigd dat iedereen hier van kan leren!


Erg zinvol traject dat me heeft laten inzien welke eigenschappen mijn valkuil zijn en welke krachten in moet benutten om het optimale uit mezelf te halen.


Ik ben Martin echt heel dankbaar voor het coachings traject. Het was enorm verhelderend en geeft veel rust. Ik ben benieuwd waar ik met deze hulp en uitkomst over een paar jaar sta. Zin in!


Herken je dit en kun jij ook wat hulp gebruiken? Plan dan hier een gratis intakegesprek!